Kristallex

Kampanj

Inga kampanjer för tillfället

Om oss

Kristallex

Vi importerar och distribuerar de finaste kristallprodukterna, tillverkade enligt högsta standard av Borisovs Kristallfabrik som grundades år 1898 i Vitryssland.

De bästa produkterna visades i 24 länder i världen, inklusive internationella mässor och utställningar i Montreal, Tokyo, Paris, Leipzig, Budapest m.fl.

Borisovs kristallfabrik har bl a vunnit priserna "Golden Eagle" (Paris, 1977) och "Grand Prix" (Italien, 1998).

Vi gör vårt bästa för att erbjuda våra kunder kvalitet och stil till överkomliga priser.

Du väljer bland produkter av högsta kvalitet - färgad eller klar kristall - för alla tillfällen. Alla våra kristallprodukter är skickligt munblåsta och handslipade. Vi har även vissa "handmålat glas"-produkter i vårt sortiment.

De välrenommerade glasprodukterna från Borisov-fabrikens mästerhantverkare exporteras till Ryssland, Ukraina, Azerbaidzjan, Moldavien, de baltiska länderna, Frankrike, Tyskland, och nu även till Sverige.

Du kan läsa mer om hur tillverkningen av kristallprodukter går till här.

Information

Alla angivna storlekar och mått i butiken är ungefärliga. Färgerna på bilderna är så rättvisande som möjligt.

Observera att även den finaste kristall kommer att ha mindre variationer i fråga om klarhet, enstaka bubblor, märken och flödeslinjer. Dessa ska inte betraktas som fel, eftersom de är oundvikliga i produktionen och skapandet av produkten och visar att den är handgjord.


HemHem

Varukorg  

(tom)

Nyhetsbrev