Kristallex

Kampanj

Inga kampanjer för tillfället

Våra villkor

Ångerrätt

Vi tillämpar 14 dagars ångerrätt, vilket betyder att du i lugn och ro kan titta på varan hemma. Det innebär att du måste meddela oss ifall du ångrat ditt köp inom 14 dagar från det att du hämtade ut varan. Observera att du måste kunna visa att det inte gått mer än 14 dagar sedan uthämtnings-/leveranstillfället.

Vid utnyttjande av ångerrätten återbetalas varuvärdet (frakt- och betalningsavgifter återbetalas inte) inom 30 dagar. För att vi ska kunna göra det, så krävs det att varan är oss tillhanda senast 10 dagar efter att du meddelat oss att du ångrat ditt köp.

Reklamation

Reklamerar gör du när varan går sönder (gäller ej vanligt slitage) eller om du skulle få fel vara från oss. Vi brukar be dig att maila en bild på skadan, det går oftast fortare att bedöma reklamationen då. OBS! Reklamation och retur pga felaktig leverans (modell, färg etc), eller om varan uppenbart skadats under transporten, måste ske så att varan/varorna är oss tillhanda senast inom 30 dagar från att du mottog varorna.

Observera att även den finaste kristall kommer att ha mindre variationer i fråga om klarhet, enstaka bubblor, märken och flödeslinjer. Dessa ska inte betraktas som fel, eftersom de är oundvikliga i produktionen och skapandet av produkten och visar att den är handgjord.

Om varan ska returneras gäller samma villkor som under Returfrakt ovan. Vi krediterar dig för fraktkostnaden snarast efter det att vi mottagit returen.

När vi mottagit bilden på skadan eller varan och godkänt reklamationen gör vi något av följande: (a) vi sänder dig en ny vara och står för frakten, eller (b) om varan är slutsåld betalar vi tillbaka kostnaden för varan.

Returfrakt

För att returnera varor till oss, oavsett det gäller ångerrätt eller reklamation, ber vi dig använda Returfunktionen på ditt Kristallexkonto. Logga in, klicka på Mina beställningar och därefter på det aktuella ordernumret. Följ därefter instruktionerna under Retur och skapa en Returbegäran.

Vid tillämpande av ångerrätten står du i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen för fraktkostnaden. Observera att det är du som kund som har ansvaret för att varan kommer tillbaka till oss. Spara kollinummer så att paketet kan spåras. Eventuella plomberingar och etiketter måste vara kvar på varan. Originalkartongen/-förpackningen ska också returneras, i oskadat skick. Observera att du alltså inte kan använda kartongen som emballage, dvs ingen tejp, fraktlappar eller dylikt får klistras på kartongen! Vi tar inte emot returer där originalkartongen och/eller vara är skadade eller använda.

Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav - dessa hämtas inte ut.

Förändringar i frakt- och leveransvillkor

Det är alltid de villkor som gällde när beställningen gjordes som gäller för just den beställningen. Förändringar i frakt- och leveransvillkor gäller beställningar fr o m det tillfälle då förändringen görs.

Bilder och texter

Alla bilder och texter är uteslutande copyright kristallex.se. Vill du blogga om, eller låna högupplösta bilder av våra produkter? Vänligen kontakta oss och ange vilken/vilka bild/er ni önskar använda och beskriv användningsområdet kortfattat.


HemHem

Varukorg  

(tom)

Nyhetsbrev