Kristallex

Kampanj

Inga kampanjer för tillfället

Betalning och leverans

Leveranstid

Vår målsättning är en leveranstid inom Sverige på 3 - 10 vardagar. För att kunna nå det har vi hela vårt produktlager i Sverige. På det sättet slipper du dessutom extra kostnader i form av t ex tullavgifter.

Vi reserverar oss för slutförsäljning av våra produkter. Skulle bara delar av ordern finnas levererar vi det som finns.

Frakt

Leveranser inom Sverige

Du betalar endast 99 kr i fraktkostnad per order, oavsett hur många varor du köper. Handlar du för över 350 kr bjuder vi på frakten.

Om du vill slippa fraktkostnaden kan du även hämta din beställning (vi finns i södra Stockholmsområdet) genom att välja leveranssätt "Avhämtning" i kassan. Vi kontaktar då er snarast för att komma överens om detaljerna kring avhämtningen.

Leveranser övriga länder

Fraktavgiften för leveranser till övriga Europa varierar. Kontakta oss och ange mottagaradressen, så återkommer vi med pris. Observera: vill du returnera varor från ett annat land än Sverige står du själv för returfrakten.

Betalningsalternativ

Du måste vara över 18 år för att handla hos oss (oavsett vilket betalningsalternativ du väljer).

Vi erbjuder möjlighet att betala på flera olika sätt: kortbetalning med Visa eller MasterCard, PayPal och banköverföring.

Inga extra avgifter tillkommer för något av betalningssätten. Notera att vi vid betalning via banköverföring inte skickar dina varor innan pengarna är oss tillhanda, varför leveranstiden kan bli något längre.


HemHem

Varukorg  

(tom)

Nyhetsbrev